Door alles wat er in je leven gebeurt, ga je op een bepaalde manier kijken. Wat ik je graag laat zien en voelen is dat er ook nog vele andere manieren zijn. Met die ervaring rijker kijk je weer helder vooruit, dat geeft lucht en ruimte. Dit merk je in je dagelijks leven, in conflictsituaties, op je werk, binnen je gezin en je relatie.

Mijn uitdaging ligt in het coachen van mensen die het anders willen en hun bestaande conflicten (ook met zichzelf) willen oplossen. Dus, zit je niet lekker in je vel, in je relatie of zit je tegen overspannenheid of een burnout aan? Heb je een conflict? Je hebt niet altijd de andere partij nodig om een conflict op te lossen!

 

                        Lastige mensen bestaan niet. Mensen zijn verschillend en dat kan lastig zijn! 

 

Met ruim 20 jaar werkervaring als P&O'er in verschillende organisaties, buurtbemiddelaar, klachtenbemiddelaar, coach en mediator, ervaar ik de contacten met en tussen mensen het meest boeiend. Mensen zijn zo verschillend en tegelijkertijd ook zo hetzelfde. Bijna iedereen worstelt met dezelfde issues in het leven, de één wat meer dan de ander, soms heb je er last van, soms ook helemaal niet. Dit is zo "menselijk" en zo herkenbaar. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen.

 

 

divider

Contactgegevens

Diepenveenseweg 28
8121 PN Olst

06 54  26 40 25

 

 

KvK nummer: 56757662

BTW nummer: 153449627B01

adr