Herman Harmeijer


Zie je mensen in je bedrijf die ‘verlamd’ zijn door stress? Of zoek je iemand die werknemers een helpende hand biedt bij het communiceren in lastige situaties? Bij dit soort vraagstukken kan ik als mediator die helpende hand bieden.

Mijn uitdaging ligt in het verbinden van mensen en ze zelf met een oplossing te laten komen voor het conflict. Hierbij gaat mijn interesse vooral uit naar conflicten veroorzaakt door stress op de werkvloer. Door de huidige onzekere tijden ervaren veel mensen stress in hun dagelijkse werk. Hoge werkdruk en miscommunicatie zorgen voor spanningen. En dat kan weer leiden tot soms langdurig ziekteverzuim.

Ruim 25 jaar ben ik directeur/eigenaar geweest van een textielbedrijf. In al die jaren heb ik ondervonden dat bijna alles mogelijk is tussen mensen. Als mediator wil ik er voor u zijn. Pragmatisch en met groot inlevingsvermogen breng ik partijen weer met elkaar in contact en begeleid ze om met open vizier problemen bespreekbaar te maken. Op die manier kan de juiste balans weer hersteld worden.

Uitgangspunt is de ‘menselijke maat in mediation’

Sinds 2015 ben ik geregistreerd ADR mediator. Daarnaast ben ik actief als buurtbemiddelaar. Naast arbeidsconflicten zet ik mij dan ook in als mediator bij conflicten tussen (overheids)instellingen en particulieren en buurtconflicten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen.

 

divider

Contactgegevens

Diepenveenseweg 28
8121 PN Olst

06 54  26 40 25

 

 

KvK nummer: 56757662

BTW nummer: 153449627B01

adr